Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:13:43 GMT

نقش مهم بیمه سفر در گردشگری پساکرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۲۹۵۵

نقش مهم بیمه سفر در گردشگری پساکرونا

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات و آمارها نشان می‌دهد که مسافران به‌طور فزاینده‌ای در سفرهای آینده خود نگران بیمه سفر هستند. بنابراین، از این به بعد ممکن است این مورد به عاملی ضروری برای مشاغل این صنعت تبدیل شود.

به نقل از نیوز، بیمه مسافرتی، محصولی تنظیم‌شده و مورد توافق بین خریدار و شرکت بیمه برای جبران خسارات مسافر در طول سفر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ضررها ممکن است شامل خسارت اجاره، تاخیر پرواز، گم‌شدن چمدان، هزینه‌های پزشکی و سایر آسیب‌های ناشی از لغو سفر باشد. لازم به ذکر است که هزینه بیمه مسافرتی برای هر مسافر، معمولا پنج‌تا هفت درصد هزینه سفر محاسبه می‌شود.

رشد سریع بیمه مسافرتی

بر اساس نظرسنجی شرکت Generali Global Assistance (GCA) حدود ۵۸.۱ درصد از مسافران شرکت‌کننده اظهار کردند که برای همه سفرهای خود، بسته‌های بیمه سفر را خریداری می‌کنند و ۳۲.۸ درصد مسافران نیز قصد خرید بیمه سفر برای سفرهای آینده خود را دارند. بنابراین، بعد از بیماری همه‌گیر کروناویروس، مفهوم خرید بیمه مسافرتی به‌تدریج بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار خواهد گرفت.

در گذشته خرید بیمه مسافرتی معمولا فقط برای سفرهای پرماجرا و بسیار پرخطر انجام می‌شد، اما اکنون این مورد برای برخی از کشورها معمول و حتی الزامی شده است. به‌عنوان‌مثال، طبق مقررات فعلی دولت تایلند، بازدیدکنندگان باید ساکن کشورهای کم‌خطر باشند و در صورت تمایل به بازدید از "سرزمین لبخندها" مجبور به خرید بیمه درمانی ۱۰۰ هزار دلار هستند.

دلیل دیگر برای کمک به شکوفایی بیمه سفر در گرایش مسافران نهفته است. در چنین زمان‌حساسی (روزهای کرونایی)، حفظ سلامتی در مسافرت اولویت اصلی مسافران است و اگر مسافران به‌صورت اتفاقی به عفونت مبتلا شوند، خرید بیمه سفر قبل از عزیمت مبلغ زیادی را برای هزینه درمان در مقصد صرفه‌جویی می‌کند.

علاوه بر این، مشکلات پیش‌بینی‌نشده که باعث می‌شود مسافران بیش‌ازحد انتظار در خارج از کشور بمانند، بیمه مسافرتی با کاهش حداقل یکی از نگرانی‌های آن‌ها در شرایط نامناسبی که در آن زمان با آن روبرو هستند به روند بازگشت آن‌ها کمک می‌کند. بیمه مسافرتی را می‌توان یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه و مطمئن دانست.

شرکت‌ها چگونه با این نیاز سازگار می‌شوند؟

مشاغل موجود در صنعت گردشگری به‌دلیل عدم اطمینان مسافران به‌سرعت بیمه مسافرتی را به بسته خدمات خود اضافه کرده‌اند تا به مشتریان کمک کنند امنیت بیشتری داشته باشند.

هواپیمایی امارات متحده عربی با بسته ابتکاری بیمه کووید- ۱۹ جایزه رهبران سفر جهانی را از آن خودکرده است. با اتخاذ این سیاست منحصربه‌فرد، امارات اولین خط هوایی در جهان است که متعهد می‌شود برای همه مسافرانی که از خدمات پرواز آن استفاده می‌کنند، هزینه‌های پزشکی مربوط به بیماری کووید- ۱۹ را پوشش دهد. به‌طور خاص، مسافران اگر در طول سفر خود به‌طور تصادفی مبتلابه بیماری کووید- ۱۹ شوند، در تمام پروازهای هواپیمایی امارات می‌توانند از پوشش بیمه مسافرتی باارزش حداکثر ۱۵۰ هزار یورو استفاده کنند.

علاوه بر این، برخی از مشاغل به‌طور فعال با یک شرکت بیمه مسافرتی برای ایجاد محصولات جدید همکاری کرده‌اند و بدین ترتیب سهولت و توجه بیشتری در مشتریان ایجاد می‌کنند.

در واقع بیماری کووید- ۱۹ با در نظر گرفتن پیش‌نیازهای جدید سلامتی و ایمنی، نحوه سفر کردن افراد را برای همیشه تغییر داده است. بنابراین، بیمه سفر یکی از معیارهای مهم مسافران در هنگام انتخاب مقصد، خطوط هوایی، هتل‌ها یا سایر ارائه‌دهندگان خدمات سفر خواهد شد. گنجاندن بیمه مسافرتی در محصولات ممکن است برتری برای کسب‌وکارهای گردشگری و مسافرتی ایجاد کند، زیرا حس امنیت را به مسافران ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی گردشگری بیمه مسافرتی خرید بیمه بیمه سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند