Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  بیمه نامه مسافرتی تنها برای سفر های خارجی مورد استفاده قرار می گیرد و خرید و همراه داشتن آن اجباری نیست مگر این که:

تصمیم داشته باشید برای دریافت ویزا یک کشور اقدام کنید. در این صورت در بین مدارکی که به کنسولگری سفارت کشور مقصد ارائه می دهید وجود بیمه نامه مسافرتی اجباری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در غیر اینصورت اگر شما ویزا چند ساله داشته باشید یا به هر دلیل نیازی به دریافت ویزا از سفارت را نداشته باشید همراه نداشتن خرید بیمه نامه مسافرتی اجباری نیست و در فرودگاه نیز از شما بیمه نامه نمی خواهند.

اما با توجه به شرایط به وجود امده و همه گیری ویروس کرونا در صورت تمایل سفر به خارج از کشور همراه داشتن بیمه نامه مسافرتی ضروری است.

البته این ضرورت تنها توسط دولت برخی از کشور ها مثل امارات متحده عربی تعیین شده است.

اما از اونجایی که این بیماری دو هفته طول میکشه تا خودش رو در بدن یک فرد نشون بده و معلوم نمیکنه هر کس با چه شدت و علائمی به این بیماری مبتلا میشه بهترین تصمیم این است که:  قبل از سفر بیمه مسافرتی با پوشش کرونا برای تمامی افراد خریداری کنید.

 

سوالاتی که قبل از خرید بلیط هواپیما برایتان پیش خواهد آمد! مبدا باید کشور ایران باشد؟

بله از آنجایی که شما بیمه نامه را از شرکت های بیمه ایران خریداری می کنید پس کشور مبدا نیز باید ایران باشد.

سن مسافر در قیمت بیمه نامه تاثیر دارد؟

درصد بسیار کمی تفاوت در قیمت بیمه نامه مسافرتی برای افراد با سن های مختلف وجود دارد.

بیمه نامه مسافرتی را از کجا خریداری کنیم؟

در حال حاضر به راحتی با یک تماس یا مراجعه به سایت هر کدام از آژانس های مسافرتی یا حتی خود شرکت بیمه به راحتی می توانید بیمه مسافرتی را خریداری کنید.

 برای راحتی کار با خرید بلیط هواپیما و ... بیمه نامه مسافرتی رو هم خریداری کنید.

بیمه مسافرتی چه مواردی را پوشش می دهد؟ هزینه های درمانی هزینه ضروری مربوط به مشکلات دندانپزشکی بازگرداندن مسافر به کشور در صورت بیماری، حادثه یا فوت جبران خسارات در صورت فقدان بار و ...

بلایای طبیعی تحت پوشش بیمه نامه مسافرتی نمی باشد.

 

ضرورت بیمه مسافرتی در دوران کرونا

در حال حاضر تمامی کشور های برای ورود مسافران شرایط و قوانینی در نظر گرفته اند که یکی از قوانین مشترک آن ها قرنطینه مسافر در صورت مشکوک بودن است.

بنابراین بهتر است قبل از انجام سفر بیمه نامه مسافرتی را تهیه کنید چرا که هزینه قرنطینه و در صورت مبتلا شدن ب ویورس کرونا تمام هزینه ها با شما خواهد بود.

البته برخی از کشور ها همراه داشتن بیمه نامه مسافرتی را برای مسافران الزامی کرده اند.

به طور کلی قبل از تصمیم گیری و انتخاب مقصد از شرایط و قوانین مربوط به کشور مقصد اطلاعات کسب کنید تا بتوانید بدون مشکل و هزینه بیشتر سفر خود را انجام دهید.

به توصیه کارشناسان از انجایی که حوادث هر لحظه و در هر کجا امکان دارد که رخ بدهد همراه داشتن بیمه مسافرتی برای تمامی مسافران چه در دوران کرونا و چه پس از کرونا الزامی است.

برای اطلاعات بیشتر به آدرس https://www.cao.ir مراجعه کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه مسافرتی سفر های خارجی بیمه نامه مسافرتی بیمه مسافرتی همراه داشتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران