Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- آیین نامه شماره ۷۷.۱ که مکمل آیین‌نامه شرایط عمومی بیمه‌نامه مسافرتی اتباع خارجی متقاضی ورود به ایران، به شمار می‌رود از سوی شورای عالی بیمه به تصویب رسید.

 

 به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، در مکمل این آیین نامه که برای اجرا به شرکت‌های بیمه ابلاغ شده، اصلاحاتی صورت گرفته که مهمترین آن به این شرح است:

در صورتی که بیمه شده در مدت بیمه دچار بیماری یا صدمات بدنی ناشی از حادثه شده و یا به ضرورت پزشکی به شکل اجباری قرنطینه شود، بیمه‌گر موظف است خدماتی نظیر پذیرش و انتقال به مراکز درمانی مجهز، انتقال مجدد به مراکز درمانی تخصصی‌تر و پرداخت هزینه‌های پزشکی بر اساس تعهدات بیمه‌نامه و در نهایت بازگرداندن بیمه شده به کشور متبوع در صورتی که پزشک معالج و همچنین پزشک معتمد تایید کنند که شرایط جسمی بیمار به گونه‌ای نیست که امکان سفر عادی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین نامه مکمل، خدمات مربوط به هزینه سفر و اقامت یک همراه برای بیمه‌گذار بستری در بیمارستان و همچنین خدمات متعارف در صورت فوت بیمه گذار نیز پیش بینی شده است.

شایان ذکر است برابر این آیین‌نامه، حداکثر کارمزد فروش بیمه‌نامه مسافرتی اتباع خارجی عازم به ایران ۱۰ و نرخ کارمزد اجباری بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی ۱۲ درصد تعیین شده است.

جزییات آیین نامه مکمل یادشده در بخش مصوبات شورای عالی بیمه در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

آیین نامه تنظیم امور ارزیابی خسارت بیمه تکمیل شد

افرادی که به تشخیص بیمه مرکزی حداقل پنج سال سابقه ارزیابی و کارشناسی تخصصی را در زمینه تخصصی مورد تقاضای خود دارا باشند از آزمون کتبی معاف می‌شوند.

در اجرای ماده ۱۷ قانون تاسیس بیمه مرکزی و بیمه گری، آیین نامه «تنظیم امور ارزیابی خسارت» موصوف به آیین نامه شماره ۸۵ با اصلاحاتی روبرو شد.

بر اساس این گزارش ماده هشت این آیین نامه به طور کامل حذف شده و در ضمن از این پس موسسات بیمه‌ای می‌توانند در صورت کمبود ارزیابی خسارت از خدمات سایر اشخاص ذی صلاح استفاده کنند.

گفتنی است تشخیص صلاحیت افراد برای رسیدگی به پرونده‌های خسارت باید با پیشنهاد مدیرعامل و تایید هیات مدیره موسسات همراه باشد و موسسه بیمه موظف است مشخصات این افراد را در سامانه سنهاب ثبت کند.

مشروح این آیین‌نامه مکمل در بخش مصوبات شورای عالی بیمه در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی آیین نامه بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • کارگران رکن تولید هستند
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟