Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ براساس اعلام دفتر برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری، سال گذشته ۹ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۴۰ نفر از شهروندان ایرانی به خارج از کشور سفر کرده اند. بیشتر این افراد به ترتیب به کشورهای ترکیه، عراق، امارات، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، آلمان و عربستان سعودی سفر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از مهم ترین پیش نیازهای این سفرهای خارجی خرید بیمه نامه های مسافرتی است. بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای اروپایی صدور روادید را منوط به خرید بیمه نامه های مسافرتی آن هم با سقف مشخص ۵ تا ۱۰ هزار یورو می کنند.

مهم ترین پوشش هایی که بیمه مسافرت خارج از کشور آنها را پوشش می دهد، عبارتند از:

۱- پرداخت هزینه های درمان، جراحی و دارویی ناشی از حوادث یا بیماری های که در طول مدت مسافرت بروز می کند

 ۲-پرداخت هزینه فوریت های دندانپزشکی طبق شرایط بیمه نامه

۳-پذیرش و انتقال پزشکی به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکی

۴-پرداخت هزینه های دعاوی حقوقی طبق شرایط بیمه نامه

۵-راهنمایی و کمک رسانی به هنگام سرقت یا مفقود شدن مدارک مسافرتی

۶-بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت یا بستری سرپرست

۷-بازگرداندن جسد به ایران در صورت فوت بیمه شده در طول مسافرت

 ۸-پرداخت هزینه های عزیمت همراه به بالین بیمه شده بستری در بیمارستان

در ماه های ابتدایی سال جاری و همزمان با افزایش نرخ ارز، حق بیمه انواع بیمه نامه های مسافرتی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد یافت. در آن زمان نرخ ارز از ۳ هزار و ۷۵۰ تومان در روزهای پایانی سال گذشته به ۴ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافته بود.

با این حال در روزهای اخیر و با افزایش دوباره نرخ ارز، بار دیگر بحث بر سر چگونگی صدور بیمه نامه های مسافرتی داغ شده است. برخی از مدیران عامل شرکت های بیمه اعتقاد دارند که از آنجایی که پرداخت خسارت بیمه نامه های مسافرتی به ارز است، حق بیمه نیز باید به ارز دریافت شود.

این دسته از مدیران می گویند الزامی به استفاده از دلار برای دریافت حق بیمه نیست و می توان از ارز کشوری که بیمه گذار قصد سفر به آن کشور را دارد به عنوان حق بیمه استفاده کرد. بدین معنا که بیمه نامه سفر به ترکیه به لیر این کشور دریافت شود و از طرف مقابل در زمان بروز خسارت نیز، خسارت به لیر ترکیه پرداخت شود.  

با این حال در مقابل این عده، برخی دیگر از مدیران شرکت های بیمه گر اعتقاد دارند یکی از وظایف شرکت های بیمه، مسئولیت های اجتماعی و کمک به افراد در زمان خسارت است و به جای آنکه صرفا نگاه تجاری و اقتصادی داشت، باید با نگاه بیمه گری به فروش بیمه نامه توجه داشت.

از سوی دیگر یکی از نکات اختلاف برانگیز در نگاه این دو دسته از مدیران، نحوه محاسبه نرخ ارز برای فروش بیمه نامه های مسافرتی است. مدیران دسته اول با توجه به نگاه تجاری و اقتصادی خود می گویند نرخ بازار باید ملاک محاسبه فروش بیمه نامه های مسافرتی باشد. این دسته از مدیران البته نمی گویند که چگونه یک نرخ مرجع برای صدور بیمه نامه های مسافرتی تعیین خواهند کرد؟ و آیا تنها مرجع دریافت ارز است یا نه؟ اگر نرخ به طور مثال لیر ترکیه در زمان خرید بیمه نامه یک رقم باشد و در زمان بروز خسارت نرخ متفاوتی، آیا مشکلی بروز نخواهد کرد؟

مدیران دسته دوم اما اعتقاد دارند حتی در صورتی که بیمه نامه های مسافرتی با دریافت ارز صادر شود، اما بازهم نرخ بازار ثانویه باید مبنای محسابه باشد و از مسافران نه ارز بلکه ریال به نرخ روز دریافت شود. با این حال به نظر می رسد که نرخ ارز همچنان به عنوان موضوعی داغ برای صدور انواع بیمه نامه ها مورد توجه صنعت بیمه باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نرخ ارز بیمه های مسافرتی صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمدرضا رضایی اظهار داشت: تمامی افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و همچنین سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت به آدرس https://csp.ihio.gov.ir از پوشش بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: قریب به ٢ میلیون و چهارصد هزار نفر از جمعیت استان خوزستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که حدود ۵٠ درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند و از این تعداد حدود ٢ میلیون نفر بیمه رایگان دریافت کرده اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه پوشش بیمه همگانی در خوزستان تقریباً تکمیل شده ولی هنوز امکان دارد فرد فاقد پوشش بیمه‌ای وجود داشته باشد، افزود: تمامی افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و همچنین سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت به آدرس:https://csp.ihio.gov.ir از پوشش بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

رضایی تصریح کرد: هم استانی‌های عزیز برای اطمینان از داشتن بیمه پایه خدمات درمانی خود می‌توانند کد دستوری #۱۶۶۶* را شماره گیری کنند. وی به سامانه ۱۶۶۶ برای پاسخگویی به سوالات هم استانی‌های عزیز اشاره کرد که به صورت ٢۴ ساعته پاسخگوی سوالات مردم است

رضایی خاطرنشان کرد: مردم اگر بیمه نداشتند، نگران نباشند چراکه سازمان بیمه سلامت با تمهیداتی که اندیشیده، همه اقشار حتی اتباع خارجی را هم بیمه می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت از پوشش بیمه‌ای رایگان برای افراد دهک‌های یک تا پنج جامعه خبر داد و گفت: باتوجه به دریافت اطلاعات این افراد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افراد مشمول دهک‌های یک تا پنج به صورت متمرکز و سیستمی بیمه سلامت رایگان شدند و آن دسته از افرادی که قبلا بیمه بودند به صورت اتوماتیک بیمه آنها تا پایان فروردین ١۴٠۴ تمدید شدند.

رضایی گفت: افرادی که جز دهک‌های ۶ تا ٩ هستند نیز از تخفیفات ویژه‌ای بین ۵٠ تا ٨٠ درصد بعد از استحقاق سنجی توسط وزارت تعاون، رفاه و کار اجتماعی و اعلام دهک به سازمان بیمه سلامت بهره‌مند شده و افرادی که جز دهک ١٠ می‌باشند با پرداخت کل حق بیمه مصوب می‌توانند از خود را بیمه نمایند.

دیگر خبرها

  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند